Pomocnik Ogrodnika Napisano 15 Wrzesień 2019 Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Jeśli chcemy być posiadaczami pięknego, zielonego i zdrowego trawnika, musimy dbać o niego przez cały rok, a nie tylko w sezonie. Gorące i upalne lato może być prawdziwą zmorą dla trawnika i powodować słabą kondycję darni. Jeżeli nie zadbamy odpowiednio o trawnik w okresie jesiennym, zima może okazać się dla niego zabójcza. Jakie czynności zatem powinno się wykonać, by trawnik pozostał w dobrej kondycji? Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/ogrod/trawniki/5262-przygotuj-trawnik-na-jesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Włodzimierz Napisano 15 Wrzesień 2019 Share Napisano 15 Wrzesień 2019 Zerwałem mech .Elektrycznym wertykulatorem zjechałem zgrabiłem ,Teraz mam pytanie czy wpierw sypnąć wapnem ogrodniczym czy siarczkiem żelaza z powazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi