Pomocnik Ogrodnika Napisano 14 Lipiec 2021 Share Napisano 14 Lipiec 2021 Ogród o powierzchni 600 m² przy budynku o nowoczesnej, prostej bryle podzielony został na wnętrza o różnych funkcjach. Przed domem znajduje się duży podjazd i część reprezentacyjna, a z dwóch boków miejsce do wypoczynku z basenem, dużym trawnikiem i zadaszoną letnią kuchnią. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/ogrod/projekty-ogrodow/6209-ogrod-z-basenem-i-letnia-kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grażyna Napisano 14 Lipiec 2021 Share Napisano 14 Lipiec 2021 My niestety nie zaplanowaliśmy basenu na etapie projektu ogrodu. Teraz kombinujemy jak go wkomponować wśród rabat. Wstępnie wybraliśmy model kompaktowego gotowego basenu www.centerspa.pl Jestem ciekawa jak się sprawdzi w praktyce. Na pewno "ukryję" go dodatkowo wśród roślin, bo nie będziemy wkopywać go poniżej poziomu gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdaniem Czytelnika Napisano 26 Marzec 2024 Share Napisano 26 Marzec 2024 Komentarz dodany przez Tamara: Czym wykończona jest pergola na pierwszym zdjęciu? podoba mi sie ten grafitowy kolor. u siebie mam MPB w kolorze antracyt i tez swietnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi