Ławki ogrodowe | Pomysły na aranżacje

dodany przez
Pomocnik ogrodnika,
w Komentarze z zielonego ogródka
-
Popularne aktualnie
-
Odpowiedzi
-
Przez Gość Piwko · Napisano
Po co osuszać miętę, jak dodajemy 1/4 szklanki wody. Można nie osuszać i dodać mniej wody -
Przez Gość asa · Napisano
witam, a karton to jakim klejem był klejony ? czysta chemia i to dostaje się do korzeni ! -
Przez Pomocnik ogrodnika · Napisano
Wiele osób chce samodzielnie uprawiać warzywa w trosce o własne zdrowie i obawiając się panującej drożyzny. Własne plony są zdrowe i tanie, jednak planowanie ogrodu to ciężkie zadanie i nie każdy czuje się na siłach, by założyć ogród tradycyjny. W ostatnim czasie wzrosła popularność tak zwanych podniesionych rabat – czym one są i jakie zalety posiadają? Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/ogrod/zakladanie-ogrodu/13879-wzniesione-zagony-podniesione-rabaty-czym-sa-i-jakie-sa-ich-zalety -
Przez Gość Roman · Napisano
Tą samą metodą z dwóch pestek po 3 miesiącach 🤯🤯🤯 jedna wypuściła korzonek i dwa pędy w górę, przesadziłem do ziemi i przez pół roku wyrósł krzaczek około 80 cm większa łodyżka i około 70 cm druga, obficie porośnięte pięknymi liśćmi, niestety z dnia na dzień w ekspresowym tempie zaczęła usychać, sprawdziłem czy może jest jakiś pędrak w glebie, ale nie, nie wiem co robić, na chwilę obecną nie ruszam nic, podlewam jak wcześniej, łudzę się że odżyje. -
-
-