-
Popularne aktualnie
-
Odpowiedzi
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Renata: Wrzuciłam do kopców kunagone na krety i przysypałam ziemią. Zawierają specjalną mieszankę psiej sierści, co działa drażniąco na szkodniki i przestały się pokazywać z moim ogrodzie. -
Przez Pomocnik Ogrodnika · Napisano
Masz dość kretów niszczących twój piękny ogród? Nie musisz sięgać po drastyczne metody. Oto lista sprawdzonych produktów, które skutecznie odstraszą krety bez konieczności ich zabijania. Dowiedz się, jak szybko i ekologicznie poradzić sobie z problemem, sięgając po naturalne preparaty, które są bezpieczne dla ciebie i twojego otoczenia. Zadbaj o swój ogród i pozbądź się kretów raz na zawsze. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/dom-i-balkon/porady-domowe/17018-co-do-odstraszania-kretow-oto-skuteczne-produkty-dzialaja-bez-zabijania -
Komentarz dodany przez Rafał: Witam, mam pytanie, nawóz do Tui z Żelatyny przygotowany w takich proporcjach jak opisuje artykuł, na jaką ilość Tui jest przewidziany? -
Twoje tuje mogą być bujne, gęste i zdrowe przez cały sezon dzięki prostemu trikowi, który nie wymaga drogich preparatów ogrodniczych. Wystarczy 1 łyżeczka składnika, który z pewnością masz w swojej kuchni. Przekonaj się, jak łatwo i tanio możesz poprawić kondycję swoich roślin. Odkryj tajemnicę działkowców i profesjonalnych ogrodników. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/pielegnacja/nawozenie/7348-tak-zagescisz-tuje-wystarczy-1-lyzeczka -
Komentarz dodany przez Ronald Dean: Buy209 primers Buy hk-sp5 Buy bt-apc45-45acp-25rd-black-magazine/ BUY ENDONE 5MG Buy ENDONE ONLINE Buy endone for nerve pain Buy BUY ENDONE 5MG Buy Oxycodone 10Mg Buy xanax 2Mg Buy Anesket Injection Non prescription, 100Mg/Ml -
Komentarz dodany przez Ronald Dean: Buy209 primers Buy hk-sp5 Buy bt-apc45-45acp-25rd-black-magazine/ BUY ENDONE 5MG Buy ENDONE ONLINE Buy endone for nerve pain Buy BUY ENDONE 5MG Buy Oxycodone 10Mg Buy xanax 2Mg Buy Anesket Injection Non prescription, 100Mg/Ml -
Czy wiesz, że odpowiednie przycinanie traw ozdobnych może sprawić, że twoje rośliny będą zdrowsze i piękniejsze? Dowiedz się, jak to zrobić krok po kroku, unikając typowych błędów. Odkryj tajemnice pielęgnacji traw, które odmienią twój ogród! Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/pielegnacja/przycinanie/5003-przycinanie-traw-ozdobnych-jak-i-kiedy-to-robic-by-im-nie-zaszkodzic-tych-zasad-musisz-przestrzegac -
Komentarz dodany przez Anna: A czy hiacynty należy przesadzić do nowej ziemi i doniczki po zakupie w supermarkecie? -
Już są! W tym roku te wiosenne kwiaty pojawiły się w sklepach już na początku stycznia. Hiacynt doniczkowy, bo o nim mowa, przyciąga wzrok swoimi barwnymi kwiatostanami i urzeka intensywnym zapachem. Ale czy warto go kupić w sklepie (supermarkecie)? Jak rozpoznać zdrową roślinę i co zrobić, by cieszyć się nią jak najdłużej? W tym artykule przybliżymy Ci wszystko, co musisz wiedzieć o doniczkowych hiacyntach. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/dom-i-balkon/rosliny-w-mieszkaniu/15690-kupilas-hiacynty-w-supermarkecie-jak-o-nie-dbac-by-pieknie-kwitly-pachnialy-i-nie-wiedly -
Komentarz dodany przez Firaniu: Ja robiłem roślinne zakupy w wielu miejscach. W dużych miastach zawsze szukam sobie jakiegoś sklepu aby zobaczyć czy mają jakieś ciekawe rośliny. Czasem zaskakują mnie małe sklepy ale mega wyposażone i jak się okazuje mają też ofertę online, np. parapet.wroclaw.pl Super ekspertka jest na miejscu i wysyłka też szybka.
-
-