Pomocnik Ogrodnika Napisano 20 Sierpień 2019 Share Napisano 20 Sierpień 2019 Na rynku dostępnych jest wiele mieszanek nasion traw gazonowych (na trawniki). Różnią się one ceną, przeznaczeniem oraz składem. Oto kilka rad jakie nasiona powinny znaleźć się w ich składzie, a jakich należy bezwzględnie unikać. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/ogrod/trawniki/787-jak-wybrac-najlepsza-mieszanke-nasion-traw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 20 Sierpień 2019 Share Napisano 20 Sierpień 2019 Dobre nasiona oferuje firma Polan. To sprawdzona firma. Zawsze mam dorodne plony warzyw i przepiękne kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mario Napisano 15 Listopad 2019 Share Napisano 15 Listopad 2019 dla mnie trawka samozagezzcajaca substrala to najepsza jaka do tej pory mialem. warto zreszta zobaczyc opinie nie tylku to na portalu ale w filmy w zielonympogotowi chocby. no ale przechodzac do opisu. Zacznę od tego że pogoda była malo sprzyjającą w kwietniu,szła w.górę wolno. Jak to zawsze bywa przy wertykulacji i ruszenia gleby, wyszły też nasiona chwastów. Wtedy je potrakowalem selektywnym. Te miejsca zagescila trawa i to jej pierwszy plus. Potem dobrze poradziła sobie z.suchym latem, nawet bardzo. To drugi plus. Na koniec jak sie mocno ukorzenila to stała się naprawdę bardzo gęsta i mocna. Trzeci. To w.sumie najważniejsze. Warta ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 13 Październik 2021 Share Napisano 13 Październik 2021 ja uważam, że lepiej jest położyć trawę z rolki, efekt jest natychmiastowy a w konsekwencji koszty wychodzą podobne. ja zakupiłem trawnik od Trawnik Producent www.trawnikproducent.pl i jestem mega zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi