Kozłek lekarski (waleriana) – właściwości lecznicze i zastosowanie
-
Popularne aktualnie
-
Odpowiedzi
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Mała Mi: Szok , piękny trawnik jest wtedy gdy jest kolorowo , zioła które na nich rosną nie są chwastami , zrozumcie to ... cieszę się ze są tu ludzie którzy to rozumieją -
Przez Redakcja ZielonyOgrodek.pl · Napisano
Obawiam się, że dżdżownica długo nie posiedzi w doniczce. Szybko ucieknie, bo w podłożu torfowym raczej nie znajdzie dla siebie dobrych warunków i pożywienia. -
Przez Janusz Karpaty · Napisano
Delikatny szlif, papier 220-240 na żyrafę. I wolne obroty. Potem grunt i Śnieżka grunt. To gęsta farba, fajnie się sprawdzi. Ja tak zrobiłem już w dwóch pomieszczeniach i jest git https://sklep.klingspor.pl/content/80-kiedy-warto-zastosowac-arkusze-scierne Na tej stronie jest ogólnie wiele porad na temat tego jaką gradację arkuszy ściernych wybrać. -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Agnieszka: Scindapsus bardzo dobrze rośnie w cieniu. Aż za dobrze, rośnie jak wariat po prostu 😉 -
czy mozna tak zrobić czy niezbyt ???
-
Przez KlaudiaRose · Napisano
Cześć. Mam do przetransportowania piłę stołową. Niestety nie wiem za bardzo jak temat ogarnąć. Myślałam by jakoś przewieźć ją dostawczym samochodem, ale nie wiem czy to jest dobry pomysł. A Wy jakie macie na to rady ? Wiem, ze na pewno będzie ją trzeba jakoś zabezpieczyć, może czymś takim jak linki celne https://muntech24.pl/pl/c/Linki-celne/252 ? Co o tym myślicie ? -
Upewnij się, że firma posiada nowoczesne narzędzia, technologię i sprzęt do produkcji i montażu konstrukcji reklamowych. Wykorzystywanie zaawansowanych technologii pozwoli na wykonanie wysokiej jakości produktów. Przyjrzyj się zakresowi usług oferowanych przez firmę. Niektóre firmy mogą oferować kompleksowe usługi, takie jak projektowanie, produkcja, montaż, a także serwis i konserwacja konstrukcji reklamowych. Wybierając taką firmę, możesz mieć pewność, że cały proces będzie zarządzany w sposób kompleksowy. Możesz skontaktować sie na przykląd z nimi https://mocniwreklamie.pl/konstrukcje-reklamowe-warszawa/ -
Co do wytrzymałości torb biodegradowalnych, to zależy to od jakości materiału, z którego są wykonane. W zależności od producenta i rodzaju torby, mogą one być równie wytrzymałe lub nawet bardziej wytrzymałe niż tradycyjne torby plastikowe. Warto jednak pamiętać, że torby biodegradowalne powinny być stosowane wielokrotnie, aby zminimalizować wpływ na środowisko. https://www.emgraf.pl/torby-typu-koszulka.html W tym miejscu mogą pomóć w doborze odpowiednich. Przy wyborze torb biodegradowalnych warto zwrócić uwagę na ich certyfikaty i pochodzenie. Istnieją różne rodzaje certyfikatów, które potwierdzają, że torby są biodegradowalne i/lub kompostowalne. Ważne jest również, aby wybierać torby biodegradowalne pochodzące z recyklingu lub z materiałów biodegradowalnych, takich jak skrobia kukurydziana lub celuloza, zamiast z surowców naftowych. -
Ściółka z drobnego żwirku będzie idealna. Nie więcej niż 2-3 cm, by doniczka nie była za ciężka. Warto umieścić ją na podstawce na kółkach. wtedy na czas zimowania może wygodnie "odjechać" 🙂 -
Nie spotkałem się z tym, by kwiaty bodziszków zmieniały kolor (ale nie mam dużego doświadczenia w ich uprawie). Poczekajmy, może ktoś będzie wiedział, czym to jest spowodowane.
-
-