Skocz do zawartości

Dyskusja na forum: Seler naciowy mam przez cały rok w domu. Tylko w ten sposób nie zgnije i będzie puszczał nowe łodygi


Rekomendowane odpowiedzi

Seler naciowy to jedno z tych warzyw, które pojawia się w naszej kuchni coraz częściej. To składnik wielu potraw z użyciem ziemniaków, marchewki czy cebuli cukrowej. Jego intensywny smak i zapach sprawia, że świetnie sprawdza się do makaronów, gulaszów czy dań z drobiem. To także element zielonych soków czy smoothie, zwłaszcza dla tych, którzy dbają o linię. Jest bogaty w witaminy z grupy B, C, E oraz cynk, magnez, żelazo i wapń. Zimą coraz rzadziej możemy cieszyć się jego smakiem, dlatego warto wiedzieć, jak uprawiać go w zaciszu własnego domu, by móc jeść go na co dzień. Podpowiem wam, jak to zrobić prawidłowo.


Pełna treść artykułu pod adresem:
https://zielonyogrodek.pl/dom-i-balkon/kuchnia-z-ogrodka/15432-seler-naciowy-mam-przez-caly-rok-w-domu-tylko-w-ten-sposob-nie-zgnije-i-bedzie-puszczal-nowe-lodygi

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...