Pomocnik Ogrodnika Napisano 9 Marzec 2024 Share Napisano 9 Marzec 2024 Wiosna to idealny czas na odświeżenie i uporządkowanie Twojego domu od podstaw. Nie pozwól, aby bałagan i nieporządek przytłoczyły Cię w tym sezonie. Skorzystaj z naszej kompleksowej checklisty, która pomoże Ci zaplanować wiosenne porządki w domu, by niczego nie pominąć i maksymalnie ułatwić sobie pracę. Odkryj sprawdzone metody, dzięki którym Twoje mieszkanie znów zabłyśnie czystością, a Ty zyskasz więcej przestrzeni i harmonii w swoim otoczeniu. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/dom-i-balkon/porady-domowe/16119-zaplanuj-wiosenne-porzadki-w-domu-by-niczego-nie-pominac-i-ulatwic-sobie-prace-oto-przydatna-checklista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdaniem Czytelnika Napisano 9 Marzec 2024 Share Napisano 9 Marzec 2024 Komentarz dodany przez Mirra: Myślę, że to często po prostu kwestia planu i przygotowania. Kiedyś odkładałam takie porzadki w nieskończoność. A teraz wiem że trzeba się po prostu dobrze przygotować. Kartony można zamówić z wyprzedzeniem z pakolandii, ustalić termin w weekend i działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdaniem Czytelnika Napisano 14 Marzec 2024 Share Napisano 14 Marzec 2024 Komentarz dodany przez iida: mie porządki relaksują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdaniem Czytelnika Napisano 15 Marzec 2024 Share Napisano 15 Marzec 2024 Komentarz dodany przez Nikola: mnie w porządkach domowych najbardziej pomaga iRobot bo go uruchamiam i mam odkurzanie z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Nowaczewska Napisano 9 Kwiecień 2024 Share Napisano 9 Kwiecień 2024 Wszystko zależy od tego w jakim zakresie planuje się to wiosenne porzadkowanie. Na pewno warto zrobic segregacje rzeczy w garderobie łącznie z obuwiem. Zimowe kozaki i kurtki dobrze jest pochowac w sterylne kartony, najlepiej nowe np. z pakolandii tak aby miec pewnosc, ze nie sa przesiąknięte innymi zapachami. Tak złozone rzeczy wystarczy schowac w kąt, aby jesienią moc bez problemu do nich wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiktoriaMaria Napisano 3 Lipiec Share Napisano 3 Lipiec Segregacja garderoby to świetny punkt wyjścia. Chowanie zimowych ubrań i obuwia do czystych, najlepiej nowych kartonów jak np kartonów klapowych https://www.polkar.com.pl/ to nie tylko kwestia estetyki, ale i praktyczności – rzeczy będą chronione przed kurzem, wilgocią i niepożądanymi zapachami. Co do porządków, to myślę, że fajną opcją są takie rzeczy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi