-
Popularne aktualnie
-
Odpowiedzi
-
Przez Gość Barbara · Napisano
Bardzo pomocny artykul,dzieki.Mam Lilie azjatyckie w doniczce,teraz ide budzic je ze snu zimowego. -
Przez Gość Emilia · Napisano
Próbowałam robic opryski z pokrzywy i okazały się za słabe (albo źle je robiłam;)), ale później spróbowałam właśnie czosnku i udało się. Trzeba tylko pamiętać, że jeden oprysk nie zdziała magii - trzeba pryskać systematycznie przez jakiś czas. -
Przez Pomocnik ogrodnika · Napisano
Pytanie czytelnika: Co roku w ogrodzie mam problem ze szkodnikami: mszycami, przędziorkami i różnymi chorobami. Szukam skutecznych przepisów na ekologiczne środki ochrony roślin, które mogłabym zrobić samodzielnie w ogrodzie. Proszę o kilka sprawdzonych rad, jak ekologicznie walczyć z problemami w ogrodzie. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/pielegnacja/ochrona-roslin/4275-proste-przepisy-na-ekologiczne-srodki-ochrony-roslin -
-
Przez Gość Agata · Napisano
Popieram tylko o trujących się mówi a o tych bezpiecznych krzewach i drzewach nic. -
Przez Gość klarneta8 · Napisano
KWIATY PODLEWAM LEKKO OSLODZONA HERBATA. Rowniez doskolaly jest roztwor drozdzy piekarniczych 20g, w 2 l. wody.Ugotowane resztki czosnku i cebuli swietnie odzywiaja roslny w domu i ogrodie -
Przez Gość Piotr · Napisano
Nie ma żadnego wizualizera pod podanym wyżej adresem. Ściema -
Firma DLH Poland stworzyła wizualizer tarasów, który pozwoli nam wczuć się w rolę architekta i stworzyć swój wymarzony taras. Wizaulizer daje możliwość zaprojektowania tarasu w jednym z trzech styli: nowoczesnym, klasycznym lub tradycyjnym. Użytkownik może wybrać jedną z opcji w zależności od tego, która stylistycznie najbardziej będzie odpowiadać bryle jego własnego domu lub też z ciekawości sprawdzić, który styl najlepiej przypadnie mu do gust. Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/abc-ogrodnika/aktualnosci-z-branzy/3670-dlh-zaprojektuj-swoj-wlasny-taras-wizualizer -
Przez Gość łukasz · Napisano
nie wysiliłes się za bardzo co z zimą . kiedy zaczynamy podlewać wiosną -
Pytanie czytelnika: Jestem bardzo początkującym balkonowym ogrodnikiem. To mój pierwszy sezon z pielęgnacją roślin na balkonie i potrzebuję bardzo podstawowej porady: jak podlewać rośliny na balkonie? Pełna treść artykułu pod adresem: https://zielonyogrodek.pl/dom-i-balkon/rosliny-na-balkon/836-podlewanie-roslin-na-balkonie
-
-